Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς 910.000 δολάρια πουλήθηκε ένα φύλλο χαρτί στο οποίο ο Πολ Μακάρτνεϊ (φωτ.) έγραψε κάποτε τους στίχους του περίφημου «Hey Jude». Συγκεκριμένα, σε (διαδικτυακή) δημοπρασία που έγινε την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή την 50ή επέτειο από τη διάλυση των Beatles, διατέθηκαν πάνω από 250 είδη, συνδεδεμένα με τη θρυλική μπάντα· μεταξύ τους ακόμα ένα τασάκι χρησιμοποιημένο από τον Ρίνγκο Σταρ το 1960, στην προσιτή τιμή των 32.500 δολαρίων.

(…) Παρότι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο λόγω πανδημίας, ο σκηνοθέτης του πολυαναμενόμενου «Top Gun: Maverick», Τζόζεφ Κοζίνσκι, θέλησε να διαβεβαιώσει τους φαν πως η ταινία είναι ήδη σχεδόν έτοιμη. Το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας της δεκαετίας του 1990, με τον Τομ Κρουζ να επιστρέφει σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους του, επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο· ευτυχώς για την παραγωγή τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί προ καραντίνας, οπότε τώρα το κόψιμο-ράψιμο συνεχίζεται από το… σπίτι.

(…) Κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο άλμπουμ της Ρένας Μόρφη με τον ευφάνταστο τίτλο «Σάμπα Τσικίτα». Εκεί περιέχεται και μια ωραία διασκευή του κομματιού «Χάθηκες» του Γιώργου Ζαμπέτα σε στίχους Δημήτρη Χριστοδούλου. Από χθες, μάλιστα, ανέβηκε στο YouΤube και η σχετική οπτικοποίηση, η οποία προέρχεται από τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή