Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την πρώτη κινηματογραφική δουλειά της μετά τη «βασιλική εποχή» μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ (φωτ.). Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επιστρέφει, έστω και μόνο με τη φωνή της, στις παραγωγές, ως αφηγήτρια στο καινούργιο ντοκιμαντέρ «Elephant», το οποίο έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Disney+. Η ίδια μίλησε συγκεκριμένα για τη συγκινητική εμπειρία που έζησε περνώντας χρόνο με τους ελέφαντες στο φυσικό τους περιβάλλον· η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες ενός θηλυκού ελέφαντα με το μικρό της, καθώς διασχίζουν την έρημο Καλαχάρι.

(…) Περίπου 127 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν από τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «One World: Together at Home», που διοργάνωσε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο η Lady Gaga. Τα χρήματα θα μοιραστούν μεταξύ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και διάφορων οργανώσεων που μάχονται την πανδημία, ενώ ανάμεσα στα τραγούδια καλλιτεχνών όπως οι Rolling Stones και η Μπίλι Αϊλις, υπήρξαν παρεμβάσεις από προσωπικότητες σαν τον Μάθιου Μακόναχι, τη Μισέλ Ομπάμα και την Οπρα Γουίνφρεϊ.

(…) Ενα ακόμα καινούργιο τραγούδι κυκλοφόρησε χθες ο Μπομπ Ντίλαν, συνεχίζοντας τις αναφορές του στο καλλιτεχνικό τοπίο και στην κουλτούρα του 20ού αιώνα που ξεκίνησε προ ολίγων ημερών με το εκτενές «Murder Most Foul». Αυτή τη φορά, το «I Contain Multitudes» επεκτείνεται και σε μορφές όπως ο Γουίλιαμ Μπλέικ, ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Rolling Stones.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή