Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε η Λάνα Ντελ Ρέι (φωτ.) στους επικριτές, οι οποίοι ισχυρίζονται πως οι στίχοι της «υποτάσσουν τη γυναίκα» και «δίνουν λάμψη στην κακοποίηση», πηγαίνοντας τις γυναίκες «100 χρόνια πίσω». Ανάμεσα σε άλλα, η Αμερικανίδα ποπ σταρ ανέφερε: «Είμαι απλά ένα διάσημο πρόσωπο που τραγουδά για την πραγματικότητα πολλών συναισθηματικά βίαιων σχέσεων παγκοσμίως. Σας έχω νέα! Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα για πολλές γυναίκες».

(…) Η τηλεοπτική σειρά «Smash», ένα μιούζικαλ με θέμα την αγωνία και τις ίντριγκες στα παρασκήνια του Μπροντγουέι πριν από την πρεμιέρα μιας παράστασης, παρουσιάστηκε το 2012-13 από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Οπως έγινε χθες γνωστό, ετοιμάζεται η θεατρική διασκευή της και μάλιστα στην ομάδα των παραγωγών φιγουράρει και το όνομα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, xωρίς περισσότερες πληροφορίες να έχουν γίνει γνωστές.

(…) Αλλες επιδιώξεις εξυπηρετούν οι νύξεις για παρεμβάσεις «άνωθεν» σχετικά με την αναβολή της παράστασης «Ιχνευταί» και τη μετάθεσή της για την επόμενη χρονιά, επισημαίνει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Ελληνικού Φεστιβάλ, Κατερίνα Ευαγγελάτου, με αφορμή δημοσιεύματα που συνδέουν την αναβολή με τη συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη. Η παράσταση ήταν η ακριβότερη παραγωγή του Ε.Φ. και κρίθηκε, σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη Μ. Μαρμαρινό, ότι ενόψει των νέων υγειονομικών δεδομένων δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα έσοδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή