Πρόσωπα της Τετάρτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα θερινή σκηνή, περίπου 1.200 θέσεων, θα αποκτήσει το Εθνικό Θέατρο, όπως ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημήτρης Λιγνάδης (φωτ.). Η σκηνή, που υλοποιείται με χορηγία του Ιδρύματος Λάτση, θα στεγάζεται στο «Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά» (Πειραιώς 52), όπου φιλοξενείται και η Δραματική Σχολή του Εθνικού. Βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής, από τα τέλη Ιουλίου ωστόσο θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους «Πέρσες» του Αισχύλου και τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, τις δύο θερινές παραγωγές του πρώτου θεάτρου της χώρας.

(…) Εφυγε από τη ζωή η Μπόνι Πόιντερ του δημοφιλούς συγκροτήματος The Pointer Sisters, σε ηλικία 69 ετών, όπως ανακοίνωσε η αδελφή της, Ανίτα Πόιντερ, την περασμένη Δευτέρα. Οι τέσσερις αδελφές τραγουδούσαν στην εκκλησία του πατέρα τους, στο Οκλαντ, ενώ το 1973 έβγαλαν το πρώτο τους επαγγελματικό άλμπουμ και το 1974 κέρδισαν το βραβείο Γκράμι για το τραγούδι «Fairytale».

(…) «Οι τρανσέξουαλ γυναίκες είναι γυναίκες», δήλωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, απαντώντας στα σχόλια που έκανε η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ πριν από μερικές ημέρες σχετικά με τη γυναικεία ταυτότητα στο Twitter. Ο σταρ του Χάρι Πότερ σημείωσε ακόμη ότι κάθε άλλη δήλωση περί του αντιθέτου προσβάλλει την ταυτότητα και την αξιοπρέπεια των τρανσέξουαλ ατόμων.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή