Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αυτός ο ανθρωπάκος δεν θα καταστρέψει το αμερικανικό όνειρο», είπε ο Νιλ Γιανγκ (φωτ.) για τον Ντόναλντ Τραμπ, σε μια ανοιχτή επιστολή που έγραψε με αφορμή τις διαδηλώσεις του κινήματος «Black Lives Matter». Ο γνωστός μουσικός σημείωσε ακόμη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έριξε λάδι στη φωτιά με τον τρόπο που χειρίστηκε τις διαδηλώσεις και δήλωσε ότι «η καρδιά μου είναι με τις μαύρες οικογένειες».

(…) Αστραψε και βρόντηξε ο Πολ Μακάρτνεϊ με την Ιταλία και την απόφαση των διοργανωτών εκδηλώσεων της γειτονικής χώρας να μην αποζημιώσουν το κοινό που αγόρασε εισιτήρια για τη συναυλία του η οποία ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Το πρώην «σκαθάρι» έγραψε στο Facebook ότι οι φαν του πρέπει να πάρουν πίσω τα χρήματά τους και όχι vouchers για άλλες συναυλίες.

(…) Κάθε καλοκαιρινή κινηματογραφική σεζόν οφείλει να περιέχει τουλάχιστον μία ξεκαρδιστική κωμωδία «αμερικανικού τύπου», φτιαγμένη στο μέτρα του μεγάλου κοινού. Τέτοια είναι αυτή που έχει προαναγγείλει το Netflix με τίτλο «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» με πρωταγωνιστές τον Γουίλ Φέρελ και τη Ρέιτσελ Μακ Ανταμς, η οποία επικεντρώνεται στους επίδοξους Ισλανδούς μουσικούς Lars και Sigrit και στην προσπάθειά τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιών του κόσμου. Μεταξύ των ηθοποιών που τους πλαισιώνουν είναι και ο Πιρς Μπρόσναν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή