Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία από τις πιο περιζήτητες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ έχει εξελιχθεί η Ελίζαμπεθ Μος (φωτ.). H Αμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε αναγνώριση και βραβεία κυρίως μέσα από τα τηλεοπτικά «Top of the Lake» και «Handmaid’s Tale», είναι πια μια σταρ και του σινεμά. Θα τη δούμε στις νέες ταινίες τόσο του Γουές Αντερσον όσο και του Τάικα Γουατίτι, ενώ όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα πρωταγωνιστήσει και σε μια επερχόμενη ταινία τρόμου με τίτλο «Run Rabbit Run».

(…) Αποθεωτικές είναι οι πρώτες κριτικές που διαβάζουμε από το εξωτερικό σχετικά με τον καινούργιο δίσκο του Μπομπ Ντίλαν, ο οποίος κυκλοφορεί στις 19 Ιουνίου. Το άλμπουμ με τίτλο «Rough and Rowdy Ways» ανακαλεί τις rhythm and blues καταβολές του σπουδαίου Αμερικανού μουσικού, ενώ στιχουργικά χαρακτηρίζεται «αριστουργηματικό». Ηδη, πάντως, έχουμε πάρει μια γεύση, μιας και ο Ντίλαν φρόντισε να κυκλοφορήσει online τρία από τα νέα τραγούδια εν μέσω καραντίνας.

(…) Μερικές από τις μετοχές της στην Ντίσνεϊ χάρισε η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στην Τζιάνα Φλόιντ, κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, του Αφροαμερικανού που στις 25 Μαΐου δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν. «Ευχαριστώ για το πακέτο μου Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, χάρη σε εσένα είμαι πλέον μια μέτοχος της Ντίσνεϊ», έγραψε η εξάχρονη Τζιάνα στο Instagram. Η είδηση έρχεται μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση του αποταμιευτικού προγράμματος που δημιούργησε ο μουσικός Κάνιε Γουέστ, με σκοπό τη μελλοντική κάλυψη των πανεπιστημιακών διδάκτρων της νεαρής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή