Πρόσωπα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιθανότητα να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως «Μπάτμαν» συζητάει με την εταιρεία DC ο Μάικλ Κίτον (φωτ.). Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος είχε υποδυθεί τον δημοφιλή υπερήρωα το 1992 στην ταινία «Ο Μπάτμαν επιστρέφει» του Τιμ Μπάρτον, ενδέχεται να φορέσει ξανά τη μαύρη στολή, προκειμένου να εμφανιστεί στην ταινία «The Flash», με πρωταγωνιστή τον Εζρα Μίλερ και σκηνοθέτη τον Αντι Μουσκιέτι.

(…) Αργά το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ο θάνατος του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζόελ Σουμάχερ σε ηλικία 80 ετών, αφού πάλεψε επί ένα χρόνο με τον καρκίνο. Σύσσωμος ο κόσμος του Χόλιγουντ τον αποχαιρέτισε θερμά και πολλοί –ανάμεσά τους ο Μάθιου Μακόναχι, ο Κίφερ Σάδερλαντ, ο Βαλ Κίλμερ– δήλωσαν ότι τους τίμησε με την εμπιστοσύνη του στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Ο Σουμάχερ –που ξεκίνησε ως ενδυματολόγος– έγινε γνωστός με τις ταινίες «St. Το Elmo’s Fire», «The Lost Boys», ενώ σκηνοθέτησε επίσης δύο ταινίες της σειράς του «Batman».

(…) Σε ηλικία 84 ετών πέθανε χθες ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, μικρότερος αδελφός του Πέτρου Φυσσούν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016. Ο Κώστας Φυσσούν σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Κωστή Μιχαηλίδη», πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές ταινίες και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή