Πρόσωπα της Παρασκευής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ταινία του Γούντι Αλεν (φωτ.) με τίτλο «Rifkin’s Festival» θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν 2020 τον προσεχή Σεπτέμβριο. Το γεγονός ήταν σχετικώς αναμενόμενο, καθώς ο Αμερικανός σκηνοθέτης έκανε γυρίσματα στην πόλη και στη γύρω περιοχή το περασμένο καλοκαίρι. Η ταινία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι Αμερικανών, που ταξιδεύει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, αλλά ο έρωτας αλλάζει τα σχέδιά του: εκείνη ξεκινά σχέση με έναν διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη κι εκείνος ερωτεύεται μια Ισπανίδα.

(…) Οι διαχειριστές του ιδρύματος βραβείων Booker προχώρησαν στην κατάργηση της θέσης της επιτίμου αντιπροέδρου του θεσμού, που κατείχε η βαρώνη Εμα Νίκολσον. Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα διαμάχης που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα αρνητικά σχόλια της βαρώνης σχετικά με τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, και με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Ο συγγραφέας Ντέμιεν Μπαρ τέθηκε επικεφαλής όσων ζητούσαν από το ίδρυμα να απομακρύνει τη φερόμενη ως «ομοφοβική» επίτιμη αντιπρόεδρο.

(…) Τον τροβαδούρο της ροκ Λιουκ Ελιοτ θα φιλοξενήσει η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη ζωντανή συναυλία που ανακοινώνει, για τον προσεχή Σεπτέμβριο (15/9). Ο Ελιοτ θα παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «The Big Wind», και όλα τα αγαπημένα του τραγούδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή