Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών ο Αμερικανός γραφίστας Μίλτον Γκλέιζερ (φωτ.), δημιουργός, μεταξύ άλλων, ενός εμβληματικού τουριστικού λογότυπου για την πόλη της Νέας Υόρκης αλλά και συνιδρυτής του περιοδικού New York. Γεννημένος στο Μπρονξ και με σπουδές στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπολόνια, ο Γκλέιζερ είχε επίσης σχεδιάσει πολλές αφίσες, όπως μία του 1966 που απεικόνιζε τον Μπομπ Ντίλαν, καθώς και αρκετά εξώφυλλα δίσκων, όπως το «Lightnin’! Volume 1» του Lightnin’ Hopkins.

(…) Την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, που ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να κάνει η νέα ταινία του Γούντι Αλεν. Μεταξύ άλλων και εξαιτίας μιας «σύμπτωσης»: το «Rifkin’s Festival», όπως είναι ο τίτλος της ρομαντικής κομεντί του Αλεν, παρακολουθεί ένα ζευγάρι που ερωτεύεται στη διάρκεια του… φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Πρωταγωνιστούν οι Ελενα Ανάια, Λουί Γκαρέλ, Γουάλας Σον, Κρίστοφερ Βαλτζ, Τζίνα Γκέρσον και άλλοι.

(…) Με την εταιρεία ένδυσης Gap συνεργάζεται πλέον ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας Κάνιε Γουέστ προκειμένου να λανσάρουν από κοινού μία σειρά ρούχων με προσιτές για το ευρύ κοινό τιμές. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η σειρά θα ονομάζεται Yeezy Gap και η δεκαετής συμφωνία από την οποία προέκυψε προβλέπει ότι ο Γουέστ θα εκτελεί χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή και σχεδιαστή. Τα πρώτα κομμάτια αναμένεται να βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων στη διάρκεια του πρώτου μισού του 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή