Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς καραντίνα θα μπορούν να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Τομ Κρουζ (φωτ.), αλλά και κινηματογραφικά συνεργεία. Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στις συνέχειες του μπλοκμπάστερ «Επικίνδυνη Αποστολή», Νο 7 και 8, με γυρίσματα στη Βρετανία. Σε αυτή την «επικίνδυνη αποστολή» η βρετανική κυβέρνηση απαντά πως αυτό συμβαίνει για να επανέλθουν στη χώρα έσοδα από την κινηματογραφική βιομηχανία.

(…) Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών κηδεύθηκε χθες η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου (φωτ.), η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, πρωταγωνίστησε στον κινηματογράφο, στο θέατρο και στην τηλεόραση σε μια πορεία 50 ετών. Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στη ραδιοφωνική σειρά «Το σπίτι των ανέμων», ενώ βραβεύθηκε για τον ρόλο της στη σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη. 

(…) Τους συναδέλφους του σκέφθηκε και έδρασε ο Σαμ Μέντες (φωτ.), δημιουργώντας ένα ταμείο ενίσχυσης για τους καλλιτέχνες που μένουν έξω από το κυβερνητικό βοήθημα της Μεγάλης Βρετανίας και δουλεύουν ως freelancers. Το Theater Aritsts Fund του γνωστού σκηνοθέτη ξεκινάει με δωρεά 500.000 λιρών από το Netflix και στόχος του είναι να δώσει άμεσα 1.000 λίρες σε κάθε θεατρικό καλλιτέχνη που βρίσκεται σε ανάγκη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή