Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμη συναυλία Ελληνα μουσικού ανακοινώθηκε για την Τεχνόπολη, η οποία φέτος, ένεκα κορωνοϊού, θα φιλοξενήσει κυρίως ντόπιους καλλιτέχνες. Στις 21 Ιουλίου εκεί θα βρεθεί ο κορυφαίος δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας Δημήτρης Μυστακίδης (φωτ.), με τα «Ρεμπέτικα της κιθάρας» του, σε μιαν ανανεωμένη εκδοχή. Μαζί με ακόμη πέντε μουσικούς και σύνθημα «Να διώξουμε το γκρίζο», ο Μυστακίδης υπόσχεται μια βραδιά με όμορφες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια.

(…) Ενα πρίκουελ στον κλασικό «Μεγάλο Γκάτσμπι» του Φρ. Σκοτ Φιτζέραλντ ετοιμάζει ο Αμερικανός συγγραφέας Μάικλ Φάρις Σμιθ. Οπως ανακοινώθηκε, το καινούργιο μυθιστόρημα θα αφηγηθεί με λεπτομέρειες την ιστορία του Νικ Κάραγουεϊ, κεντρικού χαρακτήρα του «Γκάτσμπι», προτού εκείνος συναντήσει τον αινιγματικό εκατομμυριούχο. Για όσους τώρα αναρωτιούνται αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, η απάντηση είναι πως το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον πρώτο μήνα του 2021, οπότε και απελευθερώνονται για πρώτη φορά τα αμερικανικά δικαιώματα του «Γκάτσμπι».

(…) Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία (28/8) του λάιβ άλμπουμ με τίτλο «Metallica and San Francisco Symphony: S&M2», το οποίο είναι το αποτέλεσμα των ηχογραφημένων συναυλιών της διάσημης μέταλ μπάντας, πέρυσι στο Σαν Φρανσίσκο, συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας. Εκεί ο Τζέιμς Χέτφιλντ και η παρέα του έδωσαν άλλο ύφος στον χαρακτηριστικό ήχο τους, σε δύο λάιβ που παρακολούθησαν συνολικά 80.000 θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή