Πρόσωπα της Τρίτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ποσό των 40.000 λιρών ο σερ Ιαν Μακέλεν (φωτ.) συμβάλλει στην οικονομική ανακούφιση των επαγγελμάτων που συνδέονται με το θέατρο, όπως τους βοηθούς σκηνής, τους υπεύθυνους γκαρνταρόμπας, την υποδοχή και όλους εκείνους που πλήττονται λόγω κορωνοϊού. Η δωρεά του σπουδαίου ηθοποιού δίνεται στο ταμείο The Theatrical Guild που ιδρύθηκε πριν από 125 χρόνια για να στηρίξει τους χαμηλόμισθους επαγγελματίες του θεάτρου.

(…) Στα τέλη Ιουλίου θα κάνει πρεμιέρα –μόνο– στο Disney+ το νέο visual album της Μπιγιονσέ με τίτλο «Black is King» το οποίο έχει στόχο να προωθήσει την «ομορφιά της παράδοσης και τη μαύρη υπεροχή» (black excellence). Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί φαίνεται ότι το άλμπουμ έχει στοιχεία από την πρόσφατη επανέκδοση της ταινίας Lion King και από το άλμπουμ που έγραψε η ερμηνεύτρια «The Lion King: The Gift». Στο μουσικό βίντεο συμμετέχουν οι Τζέι Ζ, Κέλι Ρόουλαντ, Ναόμι Κάμπελ και Φάρελ Γουίλιαμς.

(…) Για την προσφορά τους στην 7η Τέχνη θα τιμηθούν η οσκαρική ηθοποιός Τίλντα Σουίντον και η κινηματογραφίστρια Αν Χούι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή –αν όλα πάνε καλά– των μεγάλων διοργανώσεων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή