Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μη σας λέει και πολλά το όνομα Μαρκ Ντόσον (φωτ.). Ωστόσο ο 47χρονος Βρετανός συγγραφέας απολάμβανε τη θέση του στο Τοπ 10 των ευπώλητων στους Sunday Times μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε αγοράσει 400 αντίτυπα του βιβλίου του «The Cleaner». Το περίεργο είναι ότι την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος, λέγοντας ότι προχώρησε στην αγορά για να μεταπωλήσει τα βιβλία σε αναγνώστες του εξωτερικού που δεν μπορούσαν να προμηθευτούν αλλιώς το βιβλίο του. Ωστόσο, «αποχώρησε» από το Τοπ 10 της εφημερίδας.

(…) Δύο μηνύσεις σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Καλιφόρνια κατέθεσε ο Κλιντ Iστγτουντ, καταγγέλλοντας παράνομη χρήση του ονόματός του από εταιρείες που εμπορεύονται προϊόντα κάνναβης. Σύμφωνα με το Reuters, ο 90χρονος σκηνοθέτης κατηγορεί συγκεκριμένες επιχειρήσεις πώλησης κανναβέλαιου για διαδικτυακά άρθρα ή και για κατασκευασμένες συνεντεύξεις που τον παρουσιάζουν να έχει αποσυρθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία, προκειμένου να παρασκευάσει ο ίδιος και να προωθήσει αντίστοιχα προϊόντα.

(…) Eνα καινούργιο άλμπουμ με τίτλο «Disco» θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου η Κάιλι Μινόγκ. Το νέο συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία ενός καινούργιου χορευτικού κομματιού της Αυστραλέζας σταρ, ονόματι «Say something», που ακούστηκε για πρώτη φορά χθες από τη συχνότητα του BBC Radio 2. Το «Disco» θα είναι το 15ο άλμπουμ της Μινόγκ και έρχεται ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Glastonbury, την οποία είχαν παρακολουθήσει σχεδόν 4 εκατ. τηλεθεατές, αριθμός-ρεκόρ για τον θεσμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή