Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός (φωτ.) θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής της «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021» μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή. Δύσκολο καλοκαίρι περιμένει τον νέο διευθυντή, αλλά ας ελπίσουμε ότι έτσι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα βρίσκει επιτέλους τον δρόμο της.

(…) Πλήρης ημερών, σε ηλικία 104 ετών, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ολίβια ντε Χάβιλαντ (φωτ.). Αν και έγινε διάσημη για το ρόλο της Μέλανι στο «Οσα παίρνει ο άνεμος», έπαιξε σε πάρα πολλές ταινίες και κέρδισε δύο βραβεία Οσκαρ για τις ταινίες «Δώσ’ μου πίσω το παιδί μου» (1946) και «Η κληρονόμος» (1949). Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Παρίσι.

(…) Ενα θρυλικό άλμπουμ του σκληρού ροκ ήχου, το «Ace of Spades» των Βρετανών  Motörhead(φωτ.), επανακυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου. Η deluxe επανέκδοση θα περιλαμβάνει δύο live άλμπουμ που κυκλοφορούν για πρώτη φορά. Το ένα από τη συναυλία στο Whitla Hall του Μπέλφαστ τον Δεκέμβριο του 1981 και το άλλο από ένα σόου που ηχογραφήθηκε στη Νέα Ορλεάνη. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει ένα DVD με εμφανίσεις των Motörhead στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο, τις εμφανίσεις τους στο BBC και ένα 5.1 audio mix του «Ace of Spades».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή