Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα καινούργιο ριμέικ της καλτ αμερικανικής κωμωδίας «Αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα», από τη δεκαετία του 1980, φαίνεται πως είναι στα σκαριά, με νέους πρωταγωνιστές τους Γουίλ Σμιθ και Κέβιν Χαρτ (φωτ.). Οι δύο δημοφιλείς Αφροαμερικανοί κωμικοί θα πάρουν τις θέσεις των Στιβ Μάρτιν και Τζον Κάντι, στους ρόλους των άσπονδων φίλων που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιστρέψουν σπίτι την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Σε μέγα θαυμαστή της Λάνα Nτελ Ρέι μοιάζει να εξελίσσεται ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Το «Αφεντικό» της ροκ έχει μιλήσει πολλές φορές κολακευτικά για το ταλέντο της Αμερικανίδας ποπ σταρ, συμπεριλαμβάνοντας και αρκετά από τα κομμάτια της σε προσωπικές του λίστες. Τώρα, μάλιστα, πήγε ένα βήμα πιο πέρα, χαρακτηρίζοντας τη Λάνα «μία από τις καλύτερες τραγουδοποιούς των ΗΠΑ», ανεξαρτήτως μουσικού είδους.

Κύμα ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στην Αμερική και τη Βρετανία η προβολή της νέας σειράς του ΗΒΟ «Lovecraft Country», η οποία έχει συνδημιουργό τον Τζόρνταν Πιλ.

Ο σκηνοθέτης των «Τρέξε» και «Us» μάς ταξιδεύει στις ΗΠΑ της δεκαετίας του 1950 και στο επικό ταξίδι ενός νεαρού Αφροαμερικανού προς αναζήτηση του αγνοούμενου πατέρα του. Η σειρά αντλεί έμπνευση και από τις ιστορίες τρόμου του σπουδαίου Χ. Π. Λάβκραφτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή