Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο καρδιολόγος και πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ευτύχιος Βορίδης (φωτ.). Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στην οποία εξελέγη καθηγητής το 1982, ενώ μετά τη σταδιοδρομία του στο εξωτερικό αναδείχθηκε σε πρωτεργάτη της καρδιολογίας στην Ελλάδα. Λάτρης της μουσικής, το 2006 προήδρευσε του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣ, το προσωπικό και η διοίκηση της οποίας εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατό του.

(…) Στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά φαίνεται πως θα δούμε τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, πρόκειται για μια κατασκοπική περιπέτεια, προσώρας άτιτλη, που θα επικεντρώνεται μεταξύ άλλων στη σχέση ενός πατέρα με την κόρη του. Το εγχείρημα έχουν αναλάβει ο παραγωγός Νικ Σαντόρα και το στούντιο Skydance, με το οποίο ο Σβαρτσενέγκερ έχει συναντηθεί και στο παρελθόν, καθώς ήταν υπεύθυνο για τα δύο τελευταία σίκουελ του «Εξολοθρευτή», «Genisys» και «Dark Fate».

(…) Δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλες πρωταγωνίστριες του πανκ κινήματος, όμως η Βιβ Αλμπερτιν έχει κάμποσες ιστορίες να διηγηθεί από τη ζωή της ως κιθαρίστρια του βρετανικού συγκροτήματος The Slits – και όχι μόνο. Μάλιστα, το έχει κάνει σε δύο αυτοβιογραφίες της, ονόματι «Clothes, clothes, clothes. Music, music, music. Boys, boys, boys» και «To throw away unopened», οι οποίες άρεσαν τόσο στους παραγωγούς Στίβεν Γούλεϊ, Ελίζαμπεθ Κάρλσεν και Ρέιτσελ Χόροβιτς, που θα τις μεταφέρουν στη μικρή οθόνη. Λεπτομέρειες, ελπίζουμε, σύντομα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή