Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι μήνες μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ο Τομ Χανκς (φωτ.) επιστρέφει στην Αυστραλία όπου είχε περάσει την περίοδο της καραντίνας, για να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας για τον Ελβις Πρίσλεϊ. Η επιβεβαίωση ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του σκηνοθέτη της ταινίας, Μπαζ Λούρμαν. Ο Τομ Χανκς όπως και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, η οποία επίσης ήταν θετική στον κορωνοϊό, μίλησαν ανοιχτά για την περιπέτειά τους και σε κάθε ευκαιρία παροτρύνουν τον κόσμο να φοράει μάσκα. 

(…) «Φέτα, σεξ και αναπηρία» με το γνωστό και ασυναγώνιστο χιούμορ της Κατερίνας Βρανά στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Η γνωστή stand up comedian, που φέτος κλείνει δέκα χρόνια στον χώρο, αποφάσισε να το γιορτάσει με μια επιλογή από τις καλύτερες στιγμές της. 

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Βρετανίδα ηθοποιός Νταϊάνα Ριγκ, η οποία είχε τιμηθεί με τον τίτλο της Dame.Yπήρξε κατά κύριο λόγο ηθοποιός του θεάτρου, αλλά έγινε περισσότερο δημοφιλής χάρη στη μικρή και μεγάλη οθόνη: Τη δεκαετία του ’60 ήταν η Εμα Πιλ στη σειρά «The Avengers», υπήρξε σύζυγος του Μποντ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, πράκτορας 007: στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας», το 1969, και πιο πρόσφατα συμμετείχε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία «Game of Thrones» υποδυόμενη τη βασίλισσα Ολένα Ταϊρέλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή