Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος του στο ήδη επιτυχημένο «Lovecraft Country» του HBO (στην Ελλάδα το βλέπουμε στη Vodafone TV) ανοίγει τις πύλες και του χρυσοφόρου σύμπαντος της Marvel. Ο λόγος για τον Αφροαμερικανό Τζόναθαν Μέιτζορς (φωτ.), ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, θα συμπρωταγωνιστήσει στο επόμενο σίκουελ του «Ant-Man», δίπλα στους Πολ Ραντ και Εβάντζελιν Λίλι.

(…) Ενα καινούργιο κομμάτι κυκλοφόρησε μόλις ο Εντι Βέντερ, με τίτλο «Cartography». Ο ηγέτης των Pearl Jam επιμελήθηκε το σάουντρακ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ «Return to Mount Kennedy», από όπου προέρχεται και το συγκεκριμένο ακουστικό τραγούδι. Μάλιστα, πέρα από την κανονική εκδοχή του, κυκλοφόρησε και μια παραλλαγή με πιο πολιτική χροιά, όπου ακούγεται η φωνή του Ρόμπερτ Κένεντι και συγκεκριμένα η αντίδρασή του στη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

(…) Τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποπ είδωλα τοποθετούνται με κάθε τρόπο ενάντια στον κορωνοϊό προκειμένου να πείσουν τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα. Στη μάχη ρίχτηκε και ο 51χρονος Πολ Ραντ, ο αγαπημένος Ant-Man, με ένα βίντεο όπου λέει μεταξύ άλλων: «Yo! Είμαι ο Πολ Ραντ, ηθοποιός και επίσημα κατοχυρωμένος “νέος”. Πριν από λίγες μέρες με πήρε στο iPhone ο κυβερνήτης Κουόμο και μου εξηγούσε πώς οι μιλένιαλ πρέπει να πειστούν να φορούν μάσκες. Γιατί, προφανώς, έχουμε πάρα πολλά κρούσματα και διάχυση της Covid από εμάς τους μιλένιαλ. Και ο Κουόμο μού είπε: “Πολ, πρέπει να με βοηθήσεις. Να τους μιλήσεις εσύ, γιατί είσαι, πόσο, 26;” Δεν τον διόρθωσα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή