Πρόσωπα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ανεβαίνει από 1ης Οκτωβρίου ο Λουκάς Καρυτινός (φωτ.) σε αντικατάσταση του Στέφανου Τσιαλή. Με την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, που δημοσιεύθηκε χθες στη Διαύγεια, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει την ιστορική ορχήστρα έως τον Μάιο του 2023. Ο προκάτοχός του έχει ήδη ανακοινώσει τον προγραμματισμό της ΚΟΑ για τη σεζόν 2020-21. 

(…) Πατέρας έγινε ο γνωστός ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ από τη σύντροφό του και ηθοποιό Ρούνεϊ Μάρα σε ένα υγιέστατο αγοράκι. Οπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Βίκτορ Κοσαβόφσκι, οι γονείς έδωσαν στον γιο τους το όνομα Ρίβερ, από τον αδελφό του Φίνιξ, ο οποίος πέθανε στα 23 του χρόνια. Ο Ρίβερ Φίνιξ ήταν πρωταγωνιστής της ταινίας «Stand by me» και ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ, που όμως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο οσκαρικός Χαοακίν έχει αναφερθεί πολλές φορές στον ιδιαίτερο δεσμό που είχε με τον αδελφό του. 

(…) Εναν «γίγαντα» φαίνεται πως έχουν στο πλευρό τους ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις στον δρόμο για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής. Ο λόγος για τον Ντουέιν Τζόνσον, έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της Αμερικής, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στους υποψηφίους των Δημοκρατικών.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή