Πρόσωπα της Τετάρτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ματαιώνεται, όπως έγινε γνωστό εχθές, η συναυλία της 10ης Οκτωβρίου του Λεωνίδα Καβάκου (φωτ.) στο Μέγαρο Μουσικής, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες και σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της πολιτείας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να απευθύνονται στα ταμεία του Μεγάρου και στο 210-72.82.333.

(…) Κανονικό ντόμινο αναβολών έχει προκληθεί στις κυκλοφορίες των κινηματογραφικών μπλοκμπάστερ, μετά την πρόσφατη ανάλογη ανακοίνωση των παραγωγών του νέου «Τζέιμς Μποντ». Μόλις χθες αρκετές ακόμα ταινίες αναπροσάρμοσαν τα πλάνα τους, ανάμεσα στις οποίες ο καινούργιος «Μπάτμαν» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον –πηγαίνει για το 2022–, το πολυαναμενόμενο «Dune» του Ντενίς Βιλβέβ (1/10/2021), ενώ αντίστροφη πορεία ακολούθησε η αναβίωση του «Matrix», το οποίο (μάλλον) θα δούμε νωρίτερα του αναμενομένου, τον Δεκέμβριο του 2021.

(…) Ασφαλές φαίνεται πως είναι ξανά ένα σημαντικό μέρος της κληρονομιάς των Led Zeppelin, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου που απορρίπτει την προσφυγή για λογοκλοπή αναφορικά με τον «ύμνο» του συγκροτήματος «Stairway to Heaven». Συγκεκριμένα κατέπεσε ο ισχυρισμός πως οι αρχικές νότες του κομματιού είναι κλεμμένες από το τραγούδι «Taurus» του αμερικανικού γκρουπ Spirit, το οποίο ο Ρόμπερτ Πλαντ παρακολούθησε το 1970 σε συναυλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή