Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλιτέχνις της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) στα American Music Awards, ενώ κέρδισε επίσης το βραβείο της πιο αγαπημένης γυναίκας καλλιτέχνιδος και του καλύτερου μουσικού βίντεο για το τραγούδι «Cardigan». Η ίδια, όπως δήλωσε, ηχογραφεί αυτή την περίοδο τα πρώτα της τραγούδια ξανά ύστερα από νομική διαμάχη με τον πρώην μάνατζέρ της, ο οποίος ήταν ο κάτοχος των πρωτότυπων εγγραφών που τις μεταπώλησε σε ιδιωτικό fund. Πιο αγαπημένος άνδρας καλλιτέχνης αναδείχθηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ. 

(…) Ο γνωστός Βρετανός χιπ χοπ τραγουδιστής Rodney P παραδέχτηκε δημοσίως ότι επιτέθηκε σε δύο γυναίκες το 2012, μία από τις οποίες είχε σχέση μαζί του. Η πρώην φίλη του ράπερ δήλωσε στο BBC πως φοβήθηκε για τη ζωή της όταν την έπιασε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο. Ο ράπερ είπε ότι λυπάται πολύ για τις πράξεις του, που τον οδήγησαν σε φυλάκιση 15 εβδομάδων, ήταν λάθος και έχει πληρώσει για τις πράξεις του.

(…) Πάνω από 400 βίντεο έφτιαξε ο Ράιαν Ρέινολντς για να ευχαριστήσει το καστ, τους τεχνικούς και τις οικογένειές τους της ταινίας «Red Notice», στην οποία πρωταγωνιστεί. Εξαιτίας της πανδημίας, όσοι εργάστηκαν για την ταινία έπρεπε να μείνουν μακριά από τους κοντινούς τους ανθρώπους. Για εκείνους που δεν είχαν οικογένεια, ο Ρέινολντς έκανε βίντεο για τους σκύλους τους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή