Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελλάδα ίσως δεν έχει ευρεία απήχηση, αλλά ο 26χρονος Πορτορικανός ράπερ Bad Bunny (φωτ.) μπορεί να υπερηφανεύεται ότι για το 2020, τουλάχιστον, είναι ο μουσικός με τις περισσότερες ακροάσεις διεθνώς στο Spotify. Τα τραγούδια τού κατά κόσμον Μπενίτο Οκάσιο παίχτηκαν 8,3 δισ. φορές στη δημοφιλή πλατφόρμα, χωρίς ωστόσο κάποιο από αυτά να γίνει το πλέον πολυπαιγμένο της χρονιάς: τη συγκεκριμένη κορυφή κατέκτησε ο Καναδός The Weeknd, με το τραγούδι «Blinding Lights».

(…) Αυξάνονται οι φωνές που ζητούν από το «The Crown» του Netflix να ενσωματώσει στην αρχή κάθε επεισοδίου τη διευκρίνιση ότι δεν πρόκειται για πραγματική απεικόνιση της βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας. Μετά τον Βρετανό υπουργό Πολιτισμού, την ίδια πρόταση έκανε και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, η οποία μάλιστα υποδύεται στο «The Crown» την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Οπως δήλωσε η ηθοποιός σε ένα επίσημο podcast της σειράς, υπάρχει σαφής διάκριση ανάμεσα στην «αληθινή» και στη «δική μας εκδοχή».

(…) Εδωσε τον τόνο στη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ σκηνοθετώντας τις δύο πρώτες, φαίνεται όμως πως ο Κρις Κολόμπους ήθελε να αφηγηθεί και το τέλος της ιστορίας του μικρού μάγου, κάτι που τελικά ανέλαβε ο Ντέιβιντ Γέιτς. Οχι ότι ο Κολόμπους ενοχλήθηκε· όπως δήλωσε πρόσφατα στον ιστότοπο Collider, «πάντοτε ήθελα να επιστρέψω, αλλά ο Γέιτς αποφάσισε να μείνει και η αλήθεια είναι ότι καλά έκανε, γιατί το δεύτερο μέρος των “Κλήρων του θανάτου” είναι στα αλήθεια εκπληκτικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή