Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή, στα 73 του, ο γεννημένος στην Ινδία ηθοποιός Χιου Κις-Μπερν (φωτ.), γνωστός από τους ρόλους του στη σειρά ταινιών «Mad Max» του Τζορτζ Μίλερ. Εχοντας στο ενεργητικό του αρκετές συμμετοχές σε τηλεόραση και σινεμά, ο Κις-Μπερν έγινε πραγματικά διάσημος το 1979, όταν υποδύθηκε τον αρχηγό μιας αμείλικτης συμμορίας μηχανόβιων στον ορίτζιναλ «Mad Max». Πάνω από 30 χρόνια μετά, ο Τζορτζ Μίλερ τού ζήτησε να επιστρέψει για τον «Δρόμο της οργής», ερμηνεύοντας αυτήν τη φορά τον ρόλο του Immortan Joe, ενός τρομερού δικτάτορα, που είναι και ο βασικός «κακός» της ταινίας. 

(…) Στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 θα βρεθούν την προσεχή Τετάρτη ο Γιάννης Κότσιρας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, για να μοιραστούν τα τραγούδια και τις ιστορίες τους με τους οικοδεσπότες, Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη. Αγαπημένα κομμάτια όπως τα «Τσιγάρο», «Εφάπαξ», «Κάθε φορά» κ.ά. αναμειγνύονται με μοναδικές αφηγήσεις από τη ζωή και την καριέρα των δύο καλλιτεχνών.

(…) Το επιτυχημένο «The Morning Show», η σειρά που εγκαινίασε την πλατφόρμα της Apple TV+, ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερο κύκλο και φέρνει μαζί του… ενισχύσεις. Ο λόγος για την Τζουλιάνα Μαργκούλις, μία από τις πιο επιτυχημένες σύγχρονες ηθοποιούς της τηλεόρασης, η οποία θα συναντήσει στο καστ τους Τζένιφερ Ανιστον, Ρις Γουίδερσπουν και Στιβ Καρέλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή