Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, η τραγουδοποιός Irene Skylakaki (φωτ.) επέστρεψε εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα και με τον καινούργιο της δίσκο, με τίτλο «Souvenir», ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό real time live streamming session στο θέατρο «Πορεία» στις 27 Δεκεμβρίου. Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μπαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.poreiatheatre.com.

(…) «Κατανοώ απολύτως γιατί το έκανε. Δεν ήταν λάθος. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι διακυβεύονται πολλά και έχουν ευθύνη», απάντησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ όταν του ζήτησαν να σχολιάσει το ξέσπασμα του συναδέλφου του Τομ Κρουζ, ο οποίος έκανε οξύτατες παρατηρήσεις σε μέλη του κινηματογραφικού του συνεργείου που δεν φορούσαν μάσκες κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Επικίνδυνη αποστολή 7». Η κυκλοφορία ηχητικού ντοκουμέντου έδωσε μεγάλες διαστάσεις στο γεγονός. Ο Κλούνεϊ, ωστόσο, σημείωσε ότι εκείνος ίσως να το είχε χειριστεί διαφορετικά.

(…) Η Βρετανίδα Ναόμι Ακι, η οποία βλέπει τη δημοφιλία της τα τελευταία χρόνια να ανεβαίνει μετά τις συμμετοχές στα «Lady Macbeth», «Star Wars: The Rise of Skywalker» αλλά και στο τηλεοπτικό «The End of the F***ing World», φαίνεται πως θα είναι η εκλεκτή που θα υποδυθεί τη Γουίτνεϊ Χιούστον στην επερχόμενη βιογραφία της σπουδαίας σταρ. Το φιλμ, που θα τιτλοφορείται «I Wanna Dance With Somebody», έχει για σεναριογράφο τον Αντονι Μακάρτεν του επιτυχημένου «Bohemian Rapsody».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή