Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «παγερή» Νικόλ Κίντμαν (φωτ.) και όχι η Κέιτ Μπλάνσετ, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα ερμηνεύσει τη θρυλική για την εκφραστικότητά της Αμερικανίδα κωμικό Λουσίλ Μπολ στην κινηματογραφική βιογραφία της που ετοιμάζει η Amazon με σκηνοθέτη τον Ααρον Σόρκιν. Τον σύζυγο της Λουσίλ Μπολ, Ντέζι Αρνάζ, με τον οποίο η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά «I love Lucy» τη δεκαετία του ’50, θα υποδυθεί ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ενώ η ταινία θα εστιάζει σε όσα συνέβαιναν πίσω από τη βιτρίνα του γάμου τους.

(…) Μια τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων με θέμα τη σύντομη αλλά επιδραστική πορεία των Sex Pistols ετοιμάζει ο Βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ. Η σειρά, το σενάριο της οποίας έχουν αναλάβει οι Φρανκ Κότρελ Μπόις και Κρεγκ Πιρς, θα βασίζεται στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα της μπάντας, Στιβ Τζόουνς, και θα προβληθεί από το αμερικανικό κανάλι FX. Θα τιτλοφορείται απλώς «Pistol», η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και το καστ της θα περιλαμβάνει τον νεαρό Ανσον Μπουν στον ρόλο του τραγουδιστή Τζόνι Ρότεν.

(…) Με ενσυναίσθηση αντιμετωπίζει τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ που την προηγούμενη εβδομάδα εισέβαλαν στο Καπιτώλιο ο Καναδός μουσικός Νιλ Γιανγκ, σύμφωνα με κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο Γιανγκ, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασκήσει κριτική στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, έκανε λόγο για ανθρώπους «που έχουν χειραγωγηθεί έντονα και που οι απόψεις τους έχουν χρησιμοποιηθεί σαν πολιτικά όπλα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον διχαστικό ρόλο των social media. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή