Πρόσωπα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικτυακή πρεμιέρα κάνουν οι μουσικοί της Καμεράτας Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής το Σάββατο 30/1 με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον «πατέρα της συμφωνίας» Γιόζεφ Χάιντν και έχοντας ως βασικό τους μέλημα την προσέγγιση της ηχητικής αισθητικής των τελών του 18ου αιώνα μέσα από ιστορικά τεκμηριωμένες πρακτικές και με τη χρήση οργάνων εποχής. Τη συναυλία, που θα μεταδοθεί σε live streaming από το site και τη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο Facebook, θα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου (φωτ.). 

(…) Την απόφασή της να μην ξαναγυρίσει γυμνές σκηνές με άνδρες σκηνοθέτες αποκάλυψε η Κίρα Νάιτλι. Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, γνωστή από τις ταινίες «Εξιλέωση» και «Πειρατές της Καραϊβικής», είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτές τις φρικτές σκηνές σεξ, όπου είσαι λαδωμένη και όλοι βογκάνε. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό». 

(…) Ακόμη μία αναβολή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των ταινιών που πλέον κατευθύνουν την κυκλοφορία τους για το προσεχές φθινόπωρο. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το πολυαναμενόμενο «A Quiet Place II», σίκουελ του εξαιρετικού θρίλερ του Τζον Κρασίνσκι. Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι παραγωγοί ελπίζουν στο μέχρι τότε άνοιγμα των αιθουσών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή