Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήρης ημερών, αλλά και επαγγελματικού βίου, έφυγε από τη ζωή στα 91 του ο Κρίστοφερ Πλάμερ (φωτ.), ο οποίος συνέχισε να κάνει ταινίες ακόμη και τη διετία 2019-2020. Με καριέρα που εκτείνεται σε επτά διαφορετικές δεκαετίες, ο Καναδός ηθοποιός ερμήνευσε πάμπολλους ρόλους σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο, με πιο γνωστό εκείνον του Κάπτεν Φον Τραπ από την υπέροχη «Μελωδία της ευτυχίας» του Ρόμπερτ Γουάις. Είναι επίσης ένας από τους λίγους χολιγουντιανούς ηθοποιούς οι οποίοι έχουν αποσπάσει τα βραβεία Οσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, Emmy και Tony.

(…) Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του θερισμού», την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους, σε μια μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για live stream, από τη σκηνή του Vox. Στις 28 Φεβρουαρίου. Εισιτήρια στο viva.gr.

(…) Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στο Gazarte και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας, με τις ξεχωριστές ερμηνείες της, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της. Θα γίνουν δύο ιδιαίτερες live streaming παραστάσεις: η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (9 μ.μ.) και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (2 μ.μ.), δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή