Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η πρώτη ταινία της σειράς Rocky ήταν η καλύτερη. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και οι θαυμαστές του «Rocky IV», ταινίας που θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς όσων ακολούθησαν το πρωτότυπο. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Σιλβέστερ Σταλόνε (φωτ.) αποφάσισε να της δώσει νέα ζωή: το φιλμ ξαναδουλεύεται και θα επανεκδοθεί με τη μορφή του Director’s Cut, που σύμφωνα με τον Σταλόνε θα εξελίξει την αρχική ιδέα σε πραγματικό σινεμά.

(…) Μαζί του δούλεψε για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 19 ετών. Εκτοτε ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς έγινε μέντορας της Νάταλι Πόρτμαν και η ενθάρρυνσή του τη βοήθησε να σταθεί δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Ντάστιν Χόφμαν και η Μέριλ Στριπ. «Ηταν ένας αληθινός φεμινιστής, όπως κανείς άλλος στο Χόλιγουντ», δήλωσε η Πόρτμαν στον Μαρκ Χάρις, συγγραφέα της βιογραφίας «Mike Nichols, A Life», που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

(…) Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο της γαλλόφωνης λογοτεχνίας στο πλαίσιο του «Οι γαλλικές λέξεις: Συναντήσεις με συγγραφείς στο Γαλλικό Ινστιτούτο», και μας προσκαλεί να συναντήσουμε διαδικτυακά τον ταλαντούχο θεατρικό συγγραφέα και μυθιστοριογράφο Αλέξι Ραγκουνιό σε μια συζήτηση με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπέκο (16/2, 7.30 μ.μ.). Το κοινό μπορεί να στείλει ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το #IFGdirect στο Twitter ή μέσω μηνύματος/σχολίου στη σελίδα Facebook του Γαλλικού Ινστιτούτου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή