Πρόσωπα της Παρασκευής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 81 ετών, ο σημαντικός τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης (φωτ.). Στην πλούσια καριέρα του είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάριος Τόκας και ο Δήμος Μούτσης. Με τον τελευταίο και μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού, ο Καλογιάννης συντέλεσε στο δημοφιλές άλμπουμ «Συνοικισμός Α», που κυκλοφόρησε το 1972.

(…) Τη θέση της στο τηλεοπτικό «Mandalorian» έχασε η ηθοποιός Τζίνα Καράνο, έπειτα από σωρεία αμφιλεγόμενων σχολίων που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, μέσω αναρτήσεών της το τελευταίο διάστημα, η Αμερικανίδα σταρ μίλησε για απάτη στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, συνωμοσιολογικές θεωρίες όσον αφορά την πανδημία, ακόμη και αμφισβήτηση ιστορικών γεγονότων όπως το εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Ολα αυτά οδήγησαν την Ντίσνεϊ να την απομακρύνει από τη δημοφιλέστατη σειρά, στην οποία μάλιστα η Καράνο είχε τον ρόλο-κλειδί μιας δυναμικής πολεμίστριας.

(…) Την πλήρη σύνθεση του διαγωνιστικού του προγράμματος ανακοίνωσε το κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί εκτάκτως στις αρχές του καλοκαιριού. Εκεί περισσότερο από όλα ξεχωρίζει το καινούργιο φιλμ της δημιουργού του εξαιρετικού «Portrait of a Lady on Fire», Σελίν Σιαμά, με τίτλο «Petit Maman», όπως και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του γνωστού ηθοποιού Ντάνιελ Μπρουλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή