Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πόσο τραυματική ήταν η πρώτη ερωτική σκηνή που έκανε, αποκάλυψε η ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ (φωτ.), για τις ανάγκες της ταινίας «Desperado» το 1995. Η τότε νεαρή Χάγεκ έκανε με αυτή την ταινία το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ στο πλάι του Αντόνιο Μπαντέρας με σκηνοθέτη τον Αντόνιο Ροντρίγκεζ. Η ίδια σημείωσε ότι κανένας δεν την πίεσε, αλλά η εμπειρία ήταν εξαιρετικά δύσκολη. «Δεν μπορούσα να κατεβάσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω, την άφηνα για δύο δευτερόλεπτα και άρχιζα να κλαίω 
ξανά», δήλωσε.

(…) Η ηθοποιός Σιμόν Ασλεϊ θα μπει στο πλατό της σειράς εποχής «Bridgerton» του Νetflix. Η Ασλεϊ, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Sex Education», θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής, η οποία θεωρείται το μεγαλύτερο πρότζεκτ αυτή την εποχή για τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

(…) Ενας από τους μυστήριους «κακούς» του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του αυτό το καλοκαίρι. Το βιβλίο με τίτλο «My Life of Crime, Redemption, and Hollywood» θα βγει από μια θυγατρική των εκδόσεων Simon & Schuster, ταυτόχρονα σε αγγλικά και ισπανικά. Ο Μεξικανός ηθοποιός πέρασε αρκετά χρόνια στη φυλακή, έγινε πυγμάχος, ξεπέρασε τους εθισμούς του και αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ με φιλανθρωπική δράση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή