Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα βήματα του Μπομπ Ντίλαν και ο τραγουδοποιός Ντέιβιντ Κρόσμπι (φωτ.), ο οποίος πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην εταιρεία Iconic Artists Group. Ο 79χρονος ιδρυτής των ροκ και φολκ συγκροτημάτων Byrds και Crosby, Stills & Nash δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή δεν μπορούσε να δουλέψει, εξαιτίας της πανδημίας, και επειδή «το streaming κλέβει τα λεφτά μου». Το ποσό της συναλλαγής δεν δημοσιοποιήθηκε.

(…) Η Τζάνετ Τζάκσον έδωσε το πράσινο φως στους παραγωγούς ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που το 2022 συμπληρώνει 40 χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «Janet», δέχθηκε να λάβει μέρος, καθώς και να δώσει υλικό από τη ζωή της και την καριέρα της. Με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα πει για την οικογένειά της και ειδικότερα για τον αδελφό της, Μάικλ. 

(…) Σχολίασε στο Twitter την αμερικανική προφορά της Τζίλιαν Αντερσον όταν αποδέχθηκε μια Χρυσή Σφαίρα την Κυριακή, γράφοντας η πλατφόρμα είναι γεμάτη «μαλ****», δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια από χρήστες που διαμαρτύρονταν για τον τρόπο του και έτσι αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Ο λόγος για τον Αλεκ Μπάλντουιν (φωτ.), ο οποίος, προκειμένου να δικαιολογηθεί, δήλωσε: «Δεν μπορείς να κάνεις λίγη ειρωνεία πλέον στις ΗΠΑ, επειδή οι ΗΠΑ είναι ένα τόσο τσιτωμένο μέρος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή