Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το, ούτως ή άλλως, πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του ανερχόμενου κινηματογραφιστή Γκάρεθ Εβανς στην πλατφόρμα του Netflix. Οπως έγινε γνωστό πρόσφατα, στο περιπετειώδες θρίλερ «Havoc» θα πρωταγωνιστήσουν οι Τομ Χάρντι (φωτ.) και Φόρεστ Γουίτακερ, με τον πρώτο να υποδύεται έναν ταλαιπωρημένο ντετέκτιβ, ο οποίος αναλαμβάνει να σώσει τον γιο ενός επιφανούς πολιτικού (Γουίτακερ) από τα νύχια του υποκόσμου.

(…) Το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας τιμάει τη μνήμη του επί δεκαετίες καλλιτεχνικού διευθυντή του, Αντώνη Παπαδόπουλου, με ένα online αφιέρωμα στις 26 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία για το έργο και τη δράση του εκλιπόντος, διά χειρός του Δημήτρη Νάκου, καθώς και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Παπαδόπουλου με τίτλο «Η Γενοκτονία της μνήμης» (2009). Ολα αυτά μέσα από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.dramafilmfestival.gr, στο σχετικό λινκ που θα είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

(…) Η φράση «God Damn America» («αναθεματισμένη Αμερική») ήταν αρκετή ώστε ο Αφροαμερικανός συνθέτης Ντάνιελ Μπερνάρντ Ρουμέιν να χάσει την ανάθεση της άριας, την οποία είχε αναλάβει να συνθέσει με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα 100 χρόνια από τη «σφαγή της Τάλσα», κατά την οποία εκατοντάδες μαύροι έχασαν τη ζωή τους. Οι διοργανωτές από την Οκλαχόμα προφανώς προσβλήθηκαν βαριά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή