Πρόσωπα της Τρίτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή αιφνιδίως πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 62 ετών, ο ταλαντούχος εικαστικός Κορνήλιος Γραμμένος (φωτ.). Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1959. Σπούδασε γραφικές τέχνες και φωτογραφία στην Αθήνα, γλυπτική και ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Κολωνίας. Οι καλλιτεχνικοί σταθμοί του περιελάμβαναν τη Ρώμη από το 1988 έως το 1991, τη Νέα Υόρκη από το 1991 έως 1992, καθώς και το Σαν Φρανσίσκο μεταξύ 1999 με 2000.

(…) Ενα εκατομμύριο δολάρια για επισιτιστική βοήθεια στην Αιθιοπία, της οποίας η περιοχή Τιγκράι μαστίζεται από εθνοτικές συγκρούσεις και ανθρωπιστική κρίση, πρόσφερε ο Καναδός μουσικός The Weeknd. Γεννημένος στο Τορόντο από Αιθίοπες μετανάστες, ο The Weeknd, κατά κόσμον Αμπελ Τεσφάγε, δώρισε το ποσό προκειμένου να παρασχεθούν γεύματα σε 2 εκατομμύρια άτομα μέσω του παγκόσμιου προγράμματος τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών και παρακίνησε να πράξουν το ίδιο όσοι μπορούν.

(…) Τουλάχιστον τέσσερις ηθοποιούς που φοβούνται να αποκαλύψουν τη σεξουαλικότητά τους εξαιτίας της ομοφοβίας του Χόλιγουντ δήλωσε ότι γνωρίζει η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ σε συνέντευξή της στους κυριακάτικους Times του Λονδίνου. Σύμφωνα με την ηθοποιό, κάποιοι από τους συγκεκριμένους συναδέλφους της βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους, άλλοι είναι αρκετά γνωστοί, ενώ όπως σημείωσε, η λογική του αποκλεισμού γκέι ηθοποιών από στρέιτ ρόλους είναι αρκετά διαδεδομένη και αφορά κυρίως τους άνδρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή