Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του καινούργιου ντοκιμαντέρ του πολυσχιδούς Ντέιβ Γκρολ (φωτ.) με τίτλο «What Drives Us». Εκεί, ο επικεφαλής των Foo Fighters αφηγείται τη ζωή στον δρόμο των μουσικών που περιοδεύουν για τις συναυλίες τους, παραθέτοντας τις δικές του εμπειρίες από την εποχή ακόμη των Νirvana, αλλά κι εκείνες άλλων διάσημων συναδέλφων, όπως ο Flea των Red Hot Chili Peppers, o Λαρς Ούλριχ των Metallica και ο Στίβεν Τάιλερ. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου στην πλατφόρμα του Amazon Prime.

(…) Τελικά η Disney+ επιβεβαίωσε την εδώ και καιρό θρυλούμενη συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να εμπλακεί σε τηλεοπτικές παραγωγές και τώρα έχει την ευκαιρία με μια σειρά σε μορφή ντοκιμαντέρ, όπου θα τον βλέπουμε να επισκέπτεται μικρά γήπεδα του βορείου Λονδίνου, για να καθοδηγήσει ερασιτεχνικές ομάδες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

(…) Η νέα συλλογή διηγημάτων του Πέτρου Μάρκαρη με τίτλο «Η τέχνη του τρόμου» θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Σε αυτή δίνει τέσσερα παραδείγματα της «πανδημικής» διαφορετικότητας και των συνεπειών της. Δεν σταματάει όμως στο παρόν. Δημιουργεί μια σχέση με το παρελθόν, για να μας θυμίσει ότι και «προ κορωνοϊού» ζούσαμε στιγμές τρόμου, περιόδους μοναξιάς, αλλά και ανάπαυλες γέλιου, όπως και σήμερα, μέσα στην πανδημία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή