Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτή επιστολή στον Μπόρις Τζόνσον απέστειλαν 156 Βρετανοί μουσικοί, ανάμεσά στους οποίους και κορυφαία ονόματα όπως ο Πολ Μακάρτνεϊ (φωτ.), ο Τζίμι Πέιτζ, η Κέιτ Μπους, ο Κρις Μάρτιν κ.ά., ζητώντας από την κυβέρνησή του να πάρει μέτρα που θα ρυθμίσουν την αγορά του streaming. Η πρόταση των καλλιτεχνών επικεντρώνεται στο κομμάτι των δικαιωμάτων, το οποίο ζητούν να εναρμονιστεί με τους νόμους που ισχύουν από το 1988 για τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις των τραγουδιών, και «να επιστρέψει την αξία της μουσικής στα χέρια εκείνων που τη δημιουργούν».

(…) Η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που έχει γυριστεί ποτέ στην Αυστραλία θα γίνει το σίκουελ του «Mad Max» με τίτλο «Furiosa», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα ο δημιουργός του, Τζορτζ Μίλερ. Η καινούργια ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Ανια Τέιλορ-Τζόι (φωτ.) («Το γκαμπί της βασίλισσας»), ξεκινά γυρίσματα τον προσεχή Ιούνιο, για να αφηγηθεί την ιστορία του ιδιαίτερα αγαπητού χαρακτήρα που υποδύθηκε στο παρελθόν η Σαρλίζ Θέρον.

(…) Το τρίτο μέρος του ανατρεπτικού κύκλου τραγουδιών «Ο μεγάλος αιρετικός» του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου (φωτ.) ανακοίνωσε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο της δράσης της «We Stay Close, Not Closed». Η διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη στις 9 μ.μ. και θα μεταδοθεί δωρεάν από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouΤube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή