Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό ότι η Βρετανίδα ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ (φωτ.), επτά φορές υποψήφια για Οσκαρ και κάτοχος ενός βραβείου, είναι αντικομφορμίστρια. Το επανέλαβε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της νέας σειράς του HBO στην οποία πρωταγωνιστεί, το μίνι δράμα «Mare of Easttown». Εδώ η Γουίνσλετ υποδύεται τη Μέρι Σίχαν, με την οποία λέει ότι έχει πολλές ομοιότητες: «Η Μέρι είναι λιγάκι αηδιαστική. Τις περισσότερες φορές έχει τα χάλια της και δεν δίνει δεκάρα για τι σκέπτονται οι άλλοι γι’ αυτήν», σχολίασε.

(…) Οι αναρτήσεις της στο Instagram είναι σπάνιες, αλλά αυτή τη φορά η Αντέλ ξάφνιασε τους φαν της ποστάροντας μια σειρά καινούργιων φωτογραφιών –φαίνεται να έχει χάσει αρκετό βάρος– και το σχόλιο «Thirty Free». Ετσι γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της, που ήταν στις 5 Μαΐου, ενώ ήδη είχε διευκρινίσει από τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να παρουσιάσει τη νέα της μουσική δουλειά.    

(…) Αναβάλλεται για το φετινό καλοκαίρι η προγραμματισμένη ευρωπαϊκή περιοδεία της Σελίν Ντιόν, «Courage World Tour». Οι εμφανίσεις της σε Τελ Αβίβ, Λευκωσία, Μάλτα, Αθήνα, Βουκουρέστι, Λούκα στην Ιταλία και Νιόν στην Ελβετία μεταφέρονται για το 2023, από 31 Μαΐου έως 17 Ιουλίου, θέτοντας «ως κορυφαία προτεραιότητά τους την υγεία και την ασφάλεια των θεατών», όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Η συναυλία στο ΟΑΚΑ επαναπρογραμματίζεται για τις 9 Ιουνίου 2023. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή