Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ακόμη βραβείο, διεθνές αυτή τη φορά, τιμήθηκε η Ευανθία Ρεμπούτσικα (φωτ.) για τη μουσική με την οποία έντυσε το ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι μη χαμένες πατρίδες». Η βράβευση ήρθε στη Ρώμη, στο Rome International Movie Awards, εκεί όπου η ταινία για τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης απέσπασε συνολικά πέντε διακρίσεις, ανάμεσά τους και εκείνη για την καλύτερη σκηνοθεσία.

(…) Ενας λαμπερός χολιγουντιανός σταρ προστίθεται στο καστ του «Knives Out 2», της χολιγουντιανής περιπέτειας με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα (και) στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Ντέιβ Μπαουτίστα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα και μετά τη συμμετοχή του στις μεγάλες επιτυχίες της Marvel έχει γίνει ιδιαίτερα περιζήτητος. Στη συγκεκριμένη ταινία, ο γιγαντόσωμος ηθοποιός πιθανότατα θα υποδυθεί έναν από τους υπόπτους γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η πλοκή του αστυνομικού σίκουελ.

(…) Θα μπορούσε η υπόθεση του θανάτου του Κερτ Κομπέιν να ανοίξει ξανά, 28 ολόκληρα χρόνια μετά το τραγικό τέλος του τραγουδιστή των Nirvana; Πρόσφατα το FBI δημοσίευσε μια σειρά από επιστολές της εποχής, οι οποίες θέτουν ερωτήματα σχετικά με την «υποτιθέμενη αυτοκτονία» του καλλιτέχνη, λέγοντας πως αυτή δεν ερευνήθηκε ποτέ σε βάθος από τις Αρχές και αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι ίσως τελικά επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή