Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Barbara Argyrou (φωτ.), εκπρόσωπος της Gen Z, παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το σινγκλ «Insane», το οποίο κατάφερε να μπει σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, και μάλιστα σε δύσκολες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Νορβηγία, η Αυστρία. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Barbara Argyrou απασχολεί τα διεθνή media, καθώς το καλοκαίρι του 2020 συμμετείχε στο America’s Got Talent εντυπωσιάζοντας τους τέσσερις κριτές (Σάιμον Κάουελ, Σοφία Βεργκάρα, Χάιντι Kλουμ και Χάουι Μάντελ) και περνώντας στην επόμενη φάση με τρία «ναι». 

(…) Ενα μουσείο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Μπομπ Ντίλαν πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό τον Μάιο του 2022. Το «Bob Dylan Center», όπως θα ονομάζεται, θα βρίσκεται στην πόλη Τάλσα της Οκλαχόμας και θα περιλαμβάνει πλέον των 100.000 εκθεμάτων, καλύπτοντας την 60ετή καριέρα του Αμερικανού τραγουδοποιού. Ανάμεσά τους θα βρίσκει κανείς χειρόγραφους στίχους, σπάνιες φωτογραφίες, ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις κ.ά.

(…) Την ανησυχία της για τις συγκρούσεις Ισραηλινών και Παλαιστινίων, καθώς και την ελπίδα για ειρήνη στην περιοχή, εξέφρασε η Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ με πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις, οι περισσότερες από τις οποίες οφείλονταν στην αναφορά της ηθοποιού σε «γείτονες» και όχι ρητά σε Παλαιστινίους, αλλά και στο γεγονός ότι η ίδια έχει υπηρετήσει στον ισραηλινό στρατό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή