Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι συνθήκες στον χώρο του κινηματογράφου να είναι δύσκολες, αλλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν πτοείται. Ανακοίνωσε ότι προχωρούν τα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci», ένα δράμα που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα: στον γάμο της Πατρίτσια Ρετζάνι και του Μαουρίτσιο Γκούτσι –της οικογενείας πίσω από τον εμβληματικό οίκο μόδας–, που κατέληξε σε μια ιστορία εξαφάνισης και σε μια δολοφονία. Η ταινία θα είναι έτοιμη το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Lady Gaga (φωτ.) και ο Ανταμ Ντράιβερ. 

(…) Εχει διάρκεια 11 ωρών και μπορεί κανείς να κάνει από τώρα την προπαραγγελία του. Μιλάμε για το audiobook που δημιουργήθηκε από τη μετατροπή του σεναρίου της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ» (2019) του Κουέντιν Ταραντίνο σε μυθιστόρημα. Την ανάγνωση έχει αναλάβει η ηθοποιός Τζένιφερ Τζέισον Λι (φωτ.), η οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα για Οσκαρ με την ταινία του Ταραντίνο «Οι μισητοί 8». Το χαρτόδετο βιβλίο κυκλοφορεί από τον οίκο Harper Collins στις 29 Ιουνίου. 

(…) Οι πρώτες κριτικές λένε ότι η Εμμα Στόουν (φωτ.) ως Κρουέλα ντε Βιλ έχει αφήσει πίσω της ακόμη και την Γκλεν Κλόουζ που ενσάρκωσε τον ίδιο ρόλο. Η ερμηνεία της κερδίζει επαινετικά σχόλια και όλοι συμφωνούν ότι η ταινία του Γκρεγκ Γκιλέσπι «Cruella», που βασίζεται στο πασίγνωστο «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», είναι μια επιτυχημένη στροφή του σκηνοθέτη προς τον ψυχαγωγικό κινηματογράφο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή