Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική φάση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision πέρασε η συμμετοχή της Κύπρου, με την Ελενα Τσαγκρινού (φωτ.) να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση, εφάμιλλη με το πνεύμα της διοργάνωσης. Το τραγούδι της πάντως με τίτλο «El Diablo» έχει ως γνωστόν προκαλέσει αντιδράσεις στη Μεγαλόνησο, ενώ και την Τρίτη αρκετοί  άνθρωποι βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΡΙΚ εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις μελωδίες του… διαβόλου.

(…) Τους θυμάστε τους Duran Duran, το βρετανικό συγκρότημα που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’80; Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 22/10, ενώ σύντομα θα παρουσιάσουν το νέο τους σινγκλ με τίτλο «Invisible», για το οποίο ο τραγουδιστής του γκρουπ Νικ Ρόουντς (φωτ.) δήλωσε ότι «ηχητικά, είναι ένα πολύ ασυνήθιστο κομμάτι μουσικής. Νομίζω ότι όταν συγχωνεύσετε όλα τα όργανα μαζί, δημιουργεί έναν συνολικό ήχο που ίσως δεν έχετε ξανακούσει». 

(…) Σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν βρίσκεται στα σκαριά και η επιστροφή της θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα του HBO Max. Η σειρά θα έχει την υπογραφή των Tζέι Τζέι Αμπραμς, Ματ Ριβς και Μπρους Τιμ. Και οι τρεις δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του σούπερ ήρωα της Γκόθαμ Σίτι. Από την πρώτη στιγμή, το 1939, που βγήκαν στην κυκλοφορία από την DC Comics οι ιστορίες με κεντρικό χαρακτήρα τον Μπάτμαν, το κοινό τον λάτρεψε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή