Πρόσωπα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε με τα περισσότερα βραβεία, κερδίζοντας 10 από τις συνολικά 16 υποψηφιότητες. Ο Weeknd (φωτ.), μεγάλος νικητής των Billboard Music Awards, ανακηρύχθηκε μεταξύ άλλων κορυφαίος καλλιτέχνης, ενώ επίσης πήρε τα βραβεία για το καλύτερο τραγούδι του Hot 100, με το «Blinding Lights», και το κορυφαίο R&B άλμπουμ για το «After Hours». Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους γονείς του που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα, αλλά και τους πολυάριθμους θαυμαστές του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.

(…) O μεγάλος τροβαδούρος μπήκε αισίως χθες στην όγδοη δεκαετία της ζωής του. Ο λόγος για τον Μπομπ Ντίλαν, ο οποίος έγινε 80 ετών. Μάλιστα, η γενέτειρα του νομπελίστα τραγουδοποιού, η πόλη Χίμπινγκ στη Μινεσότα, ανακήρυξε τη φετινή χρονιά «έτος εορτασμού του Ντίλαν». Στα τέλη του 2020 πούλησε τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του με το διόλου ευκαταφρόνητο αντάλλαγμα των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.   

(…) Τον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, έπειτα από το μεγάλο σκάνδαλο που κατέστρεψε επί της ουσίας τη λαμπρή καριέρα του, εξασφάλισε ο Κέβιν Σπέισι. Ο Αμερικανός ηθοποιός θα έχει τον σύντομο ρόλο ενός ντετέκτιβ στο επερχόμενο «The Man Who Drew God» του Φράνκο Νέρο, ενώ στην ταινία θα πάρει επίσης μέρος η σύζυγος του τελευταίου, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή