Πρόσωπα της Τρίτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Γκάβιν Μακλάουντ (φωτ.), γνωστός μεταξύ άλλων από τον ρόλο του μονίμως ευδιάθετου καπετάνιου Στούμπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά των δεκαετιών ’70 και ’80 «Το πλοίο της αγάπης». Ο Μακλάουντ είχε επίσης ξεχωρίσει για την ερμηνεία του στην κωμική σειρά «The Mary Tyler Moore Show», όπου υποδυόταν έναν σαρκαστικό και ετοιμόλογο συντάκτη ειδήσεων, ονόματι Μάρεϊ Σλότερ. Τον θάνατό του και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε ο ανιψιός του, Μαρκ Σι.

(…) Εκπροσώπησε τη Βρετανία στην Eurovision με το τραγούδι «Embers» χωρίς να συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό, όμως ο τραγουδιστής και μουσικός Τζέιμς Νιούμαν δέχτηκε και ένα μήνυμα συμπαράστασης από κάποιον πιο έμπειρο συνάδελφό του. Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, ο οποίος σύμφωνα με τον Νιούμαν τού τηλεφώνησε για να τον ενθαρρύνει. «Μου είπε να μην πάρω το αποτέλεσμα προσωπικά, ότι ήμουν εκπληκτικός και να κρατήσω το κεφάλι ψηλά», δήλωσε ο Νιούμαν στο BBC.

(…) Αγαπήθηκε για τους ρόλους του σε ταινίες πολεμικών τεχνών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Στίβεν Σιγκάλ δεν μπορεί να δώσει και άλλες μάχες: όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός ηθοποιός, που είναι και Ρώσος υπήκοος από το 2016, εντάχθηκε στην πολιτική παράταξη «Δίκαιη Ρωσία», η οποία στηρίζει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η παράταξη προέκυψε νωρίτερα μέσα στη χρονιά από τη συνεργασία τριών διαφορετικών κομμάτων, ενώ ο ίδιος ο Σιγκάλ επισήμανε ότι σκοπεύει να αναλάβει δράση εναντίον εταιρειών που βλάπτουν το περιβάλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή