Πρόσωπα της Τρίτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επέλεξε μόνη της τα ρούχα που θα φορούσε, συγκεκριμένα ένα μαύρο φόρεμα Valentino συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα, σκηνοθέτησε τον εαυτό της ποζάροντας με τον τρόπο που θεώρησε καλύτερο και… τράβηξε και τη φωτογραφία. Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα (φωτ.) έπαιξε όλους τους «ρόλους» για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, σε ένα τεύχος «Do It Yourself», που φέρει την ένδειξη «Rihanna by Rihanna». 

(…) Το εναλλακτικό δράμα «I May Destroy You» της Μικαέλα Κόελ και του HBO σημείωσε τις μεγαλύτερες νίκες στα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Η αμφιλεγόμενη σειρά γύρω από το ζήτημα της συγκατάθεσης και γενικότερα των σύγχρονων σεξουαλικών σχέσεων αγνοήθηκε στα περασμένα Emmy και στις Χρυσές Σφαίρες, ωστόσο οι Βρετανοί την τίμησαν με το βραβείο καλύτερου δράματος, αλλά και ερμηνείας για την υπέροχη δημιουργό και πρωταγωνίστριά της. 

(…) Στο διαγωνιστικό τμήμα της Εβδομάδας Κριτικής του επερχόμενου Φεστιβάλ Καννών θα βρεθεί το μικρού μήκους «Brutalia, εργάσιμες μέρες» του Μανώλη Μαυρή. Ο Ελληνας σκηνοθέτης, που έχει στο ενεργητικό του δύο ακόμη μικρού μήκους φιλμ, παρουσιάζει στο σενάριό του μια δυστοπική μητριαρχική κοινωνία, στην οποία νέες γυναίκες με στρατιωτική περιβολή εργάζονται σαν μέλισσες για το καλό του «μελισσιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή