Πρόσωπα της Τετάρτης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ, απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ «Μαγκαλούφ, πόλη-φάντασμα» του Μιγκέλ Ανχελ Μπλάνκα (φωτ.), ενώ το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ στο ντοκιμαντέρ «Λουτσαδόρας» των Πάολα Κάλβο, Πάτρικ Τζάσιμ. Τρία βραβεία απέσπασε το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Υπόθεση όλων μας» της Ανζελίκ Κουρούνης. 

(…) Απεβίωσε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών «Σούπερμαν» και «Φονικό όπλο», Ρίτσαρντ Ντόνερ σε ηλικία 91 ετών. Ο Ντόνερ ήταν παραγωγός στις σειρές ταινιών με θέμα τους «X-Men» και στις ταινίες «Free Willy». Τα αίτια του θανάτου του δημιουργού δεν έχουν διευκρινιστεί. Ηταν επίσης ο σκηνοθέτης των θρυλικών «The Goonies» που έκαναν θραύση στα νεανικά κοινά της δεκαετίας του ’90.

(…) Παραιτήθηκε ο μάνατζερ της Μπρίτνι Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, ενώ η ίδια φαίνεται πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μουσική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline. Η τελευταία επικοινωνία της Σπίαρς με τον μάνατζέρ της έγινε πριν από 2,5 χρόνια, όταν η Μπρίτνι αποφάσισε να απέχει από συναυλίες και να ξεκινήσει έναν δικαστικό αγώνα για να άρει την κηδεμονία του πατέρα της από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή