Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπίλι Αϊλις (φωτ.), ο Εντ Σίραν, οι Κορεάτες BTS, οι Coldplay, ο Αντρέα Μποτσέλι, οι Metallica και πολλά ακόμη ονόματα του διεθνούς πενταγράμμου θα συμμετάσχουν στη νέα διαδικτυακή συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ανακοίνωσε για τις 25 Σεπτεμβρίου η πρωτοβουλία Global Citizen. Στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση κονδυλίων από τις κυβερνήσεις του κόσμου για την καταπολέμηση της πείνας και τη διάθεση εμβολίων κατά του κορωνοϊού σε χώρες που τα έχουν ανάγκη.

(…) Αποζημίωση εννέα εκατομμυρίων δολαρίων θα διεκδικήσει νομικά ο Σάσα Μπαρόν Κόεν από αμερικανική εταιρεία προϊόντων θεραπευτικής κάνναβης που τον απεικόνισε σε διαφήμισή της. Συγκεκριμένα, η Solar Therapeutics ανάρτησε στη Μασαχουσέτη μια διαφημιστική πινακίδα με τον κινηματογραφικό χαρακτήρα «Μπόρατ», τον οποίο υποδύθηκε ο Κόεν, να προωθεί τα προϊόντα της. Χθες, ο Βρετανός ηθοποιός κέρδισε και μία υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί όταν ο Αμερικανός πολιτικός Ρόι Μουρ τον κατηγόρησε για εξαπάτηση μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Who Is America?».

(…) Μια μεγάλη αναδρομική έκθεση με ορισμένα από τα δημοφιλέστερα έργα που έχει φιλοτεχνήσει ο Τζεφ Κουνς από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Παλάτσο Στρότσι της Φλωρεντίας. Η έκθεση θα τιτλοφορείται «Jeff Koons. Shine» και θα διερευνά την έννοια της «λάμψης» στα έργα του αμφιλεγόμενου Αμερικανού καλλιτέχνη, τα οποία πάντως φιλοξενούνται σε μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία και συλλογές του κόσμου.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή