Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχικά ήταν να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020, το πρώτο κύμα της πανδημίας ανέβαλε την πρεμιέρα για τον Νοέμβριο και στη συνέχεια για τον Απρίλιο του 2021 και τελικά ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου του 2021 στις ΗΠΑ και μία εβδομάδα πριν στην Αγγλία. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του Τζέιμς Μποντ «No time to Die», με τον Ντάνιελ Κρεγκ (αριστερά) φυσικά. 

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη σειρά παραστάσεων της Μαρίνας Αμπράμοβιτς (κέντρο) «Οι επτά θάνατοι της Μαρίας Κάλλας», τον Σεπτέμβριο στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Στο οπερατικό πρότζεκτ της σπουδαίας εικαστικού και περφόρμερ επτά θάνατοι αναβιώνουν στη σκηνή βασισμένοι στις κορυφαίες μουσικές και σκηνικές στιγμές που διαμόρφωσαν τις αντίστοιχες όπερες – όλες τους άριες που υπήρξαν ιδιαίτερα σημαντικές για τη Μαρία Κάλλας. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα ticketservices.gr, τα ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ και από τα καταστήματα Public.

Ο Θέμελης Γλυνάτσης (δεξιά), γνωστός για τις επιτυχημένες παραστάσεις λυρικού θεάτρου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει την πρώτη πράξη της «Βαλκυρίας» του Ρίχαρντ Βάγκνερ, στις 3 και 4 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος 2021 του θεσμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Το έργο επιχειρεί μια διεισδυτική ματιά στον ηρωισμό, στον έρωτα και στην επανάσταση, αλλά και στη βία της οικογένειας, μέσα από μια συναρπαστική ιστορία της σκανδιναβικής μυθολογίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή