Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία ευκαιρία να «διορθώσει» τις αστοχίες που κατά κοινή ομολογία υπήρχαν στην πρώτη ταινία του κομίστικου «Venom» θα έχει ο Τομ Χάρντι (φωτ.), ο οποίος ερμηνεύει έναν από τους πιο διάσημους αντιήρωες της Marvel. Στο πρώτο τρέιλερ του σίκουελ με τίτλο «Let There Be Carnage», που κυκλοφόρησε χθες, βλέπουμε επιπλέον έναν νέο τρομερό εχθρό, ερμηνευμένο από τον Γούντι Χάρελσον, να έρχεται αντιμέτωπος με τον Venom. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο προσεχές φθινόπωρο. 

(…) Στο αρχείο πολιτιστικής κληρονομιάς της πολιτείας της Ουάσιγκτον μπαίνει το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο Κερτ Κομπέιν. Το οίκημα, στο οποίο ο πρόωρα χαμένος ρόκερ έζησε από το 1968 μέχρι το 1984, βρίσκεται στο Αμπερντίν και πλέον ανήκει στον Λι Μπέικον, ο οποίος εξήγησε πως το πλάνο για την αποκατάσταση της παλιάς μορφής του σπιτιού είναι σχεδόν έτοιμο. Μόλις ολοκληρωθεί, την ερχόμενη άνοιξη, ο χώρος θα γίνει επισκέψιμος με ξεναγήσεις για το κοινό.

(…) Τη μία και μοναδική συναυλία που θα ολοκληρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία του, στην Τεχνόπολη, ανακοίνωσε ο Παύλος Παυλίδης. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα βρεθεί στο Γκάζι την 1η Σεπτεμβρίου με τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφία του και τάσεις πειραματισμού πάνω σε κάποια από αυτά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή