Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται να επιστρέψει στα κινηματογραφικά πλατό αν δεν είναι όλο το προσωπικό τους εμβολιασμένο, ανακοίνωσε η Σάρον Στόουν (φωτ.) σε βίντεο που ανάρτησε προ ημερών στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς της για το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ηθοποιών. Ωστόσο, η κίνηση αυτή της Αμερικανίδας ηθοποιού επέφερε συνέπειες στη δουλειά της, καθώς όπως δήλωσε η ίδια λίγο αργότερα, δέχτηκε απειλές ότι θα χάσει ρόλους αν δεν αλλάξει τη στάση της.

(…) Είναι γνωστός για μυθιστορήματα όπως «Ο δρόμος» και «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» (εκδ. Καστανιώτη) που έγιναν ταινίες, αλλά και για την τάση του να αποφεύγει τη δημοσιότητα. Γιατί λοιπόν ο Αμερικανός συγγραφέας Κόρμακ Μακάρθι να δημιουργήσει έναν επίσημο λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος έφερε και το σχετικό διακριτικό εγκυρότητας; Γιατί έγινε λάθος στη διαδικασία επαλήθευσης, κάτι που το ίδιο το Twitter παραδέχθηκε δημοσίως μόλις χθες, παρόλο που το ζήτημα προέκυψε το 2018. 

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο ντράμερ Τσαρλς Κόνορ, ένας από τους μουσικούς που έβαλαν τα θεμέλια για το ροκ εν ρολ στη δεκαετία του ’50. Γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη, ο Τσαρλς Κόνορ έμαθε να παίζει ντραμς στα δώδεκά του και στα δεκαοκτώ ξεκίνησε να εμφανίζεται με τον Λιτλ Ρίτσαρντ. Συνεργάστηκε με τον Τζέιμς Μπράουν, τον Σαμ Κουκ κ.ά., ενώ η συνεισφορά του στη μουσική είχε αναγνωριστεί και από το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή