Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιτλοφορείται «Billy Summers» και ο κεντρικός του ήρωας είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος που αναλαμβάνει μια τελευταία δουλειά, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την αυτοβιογραφία του. Το πιο ενδιαφέρον όμως χαρακτηριστικό του πιο πρόσφατου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ (φωτ.), που κυκλοφόρησε προχθές, είναι ότι δεν δίνει έμφαση στο υπερφυσικό στοιχείο, αλλά στη νουάρ ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, Μέσα όπως ο Guardian, το επαίνεσαν ως το καλύτερό του εδώ και χρόνια, τη στιγμή που οι New York Times ήταν πιο επιφυλακτικοί.

(…) Λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ «Love for sale» αποκάλυψαν οι Λέιντι Γκάγκα και Τόνι Μπένετ. Οπως ανακοίνωσε το ντουέτο, η νέα τους δουλειά θα περιλαμβάνει αποκλειστικά συνθέσεις του Κόουλ Πόρτερ και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο 95χρονος Τόνι Μπένετ διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κάτι που ίσως εξηγεί και την ανακοίνωση ότι οι δύο επικείμενες συναυλίες του με τη Λέιντι Γκάγκα θα είναι οι τελευταίες του στη Νέα Υόρκη.

(…) Για το τίμημα που είχε στην ψυχική του υγεία η συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» μίλησε ο Κιτ Χάρινγκτον στη διαδικτυακή εκπομπή «The Jess Cagle Show». Ο Βρετανός ηθοποιός, που υποδυόταν τον χαρακτήρα Τζον Σνόου στη σειρά, δήλωσε ότι μετά το τέλος της χρειάστηκε να κάνει διάλειμμα ενός έτους από την υποκριτική προκειμένου να επικεντρωθεί στον εαυτό του αλλά και να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης άγχους και απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή