Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το σύνολο της καριέρας του και κυρίως για την προσφορά του στο παγκόσμιο σινεμά θα βραβευθεί ο Ιθαν Χοκ (φωτ.), όπως ανακοινώθηκε από την επιτροπή του 55ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ στο Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας. Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα παρακολουθήσει το φεστιβάλ, το οποίο έχει μεταφέρει την ημερομηνία έναρξής του για τις 20-28 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν από το Φεστιβάλ της Βενετίας.

(…) Σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19, δηλώνοντας πως είναι ντροπή να αρνείται κάποιος τον εμβολιασμό. Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον, η οποία ανέφερε ότι «υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι αντιεμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τι συμβαίνει. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά που έχουμε περάσει». Η ηθοποιός από την αρχή της πανδημίας προσπάθησε να προωθήσει τη χρήση μάσκας και την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων. 

(…) Η Ελληνοβραζιλιάνα μουσικός Κατερίνα Πολέμη παίρνει τη σκυτάλη στον Λόφο της Σάνης στις 11 Αυγούστου για μία συναυλία με ήχους και ρυθμούς από τον κόσμο. Μαζί της θα είναι η Μαρία Παπαγεωργίου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Δημήτρης Κόψης και μια μπάντα τεσσάρων μουσικών. Μια δροσερή παρέα που υπόσχεται να παρασύρει το κοινό σε μια γιορτινή έξοδο σε διαφορετικές γειτονιές του πλανήτη, μένοντας λίγο παραπάνω σε φωτεινούς μουσικούς δρόμους της Ελλάδας αλλά και της Βραζιλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή